Aantrekkingskracht

Over mij

 

Mijn naam is Pascal van Wier (1968) bedenker en oprichtster van Touch of Passion.


Sinds 2012 geef ik Chakra Healingen en in de afgelopen 4 jaar heb ik mijn werk uitgebreid met het geven van:


• Trainingen voor de groei in het bedrijfsleven;
• Training voor groei in jouw persoonlijke leven;
• Workshop Mediumschap - Opmerken van energie; en 
• Persoonlijke readingen van overleden dierbaren (door de energie te
   vertalen naar begrijpbare taal).

De Wet van Aantrekking en jouw gedachtenkracht staan centraal in de trainingen. Met een nuchtere houding laat ik mensen –die hiervoor openstaan- kennis maken met de verschillende vormen van energie.

In de tientallen jaren ervaring op kantoor, in o.a. de makelaardij, financiele sector, detailhandel en de advocatuur heb ik mijzelf onder de loep genomen om iets te creëren waarmee ik zoveel mogelijk positief gestemden een handje wil helpen om verder te komen om hun doel te bereiken. Alle vaardigheden, kennis en taken waar mijn hart sneller van ging kloppen heb ik in een jasje gegoten. Hier is Touch of Passion -een wereld van passie- uit ontstaan.

Passie4energie bestaat al sinds 2013. Nadat ik mijn diploma voor chakra healing had behaald in 2012, vond ik het tijd om er verder mee door te gaan. En nog steeds is het boeiend, bijzonder en doe ik het ... met veel passie dus. 

Niet alleen met die nuchtere houding maar ook met mijn positieve en vrolijke inslag en natuurlijk vanuit passie wil ik zoveel mogelijk mensen naar een nieuw level tillen. 

Lieve groet,
Pascal 

 
Instagram
LinkedIn