Aantrekkingskracht

Diensten

Op dit moment wordt je leven geleid en beïnvloed door Universele krachten waar je je misschien niet eens van bewust bent. De krachtigste van allemaal is de Wet van Aantrekking, een van de vele Universele wetten. Het goede nieuws is dat als je eenmaal op de hoogte bent van deze Universele wet, je kunt leren hoe je deze kunt gebruiken om je persoonlijke en professionele leven ten goede te veranderen!

Ieder moment van elke dag ben je actief bezig met het creëren van jouw realiteit. Met elke gedachte creëer je, bewust of onbewust, jouw toekomst.

Als je weet hoe je de kracht van de Wet van Aantrekking in je leven kunt benutten, kun je je gedachten en acties zo sturen dat je moeiteloos kunt aantrekken wat je wilt.

Met een nuchtere houding wil Pascal mensen –die hiervoor openstaan- kennis laten maken met de verschillende vormen van energie.

Eerdere deelnemers aan de training waren vooral enthousiast over het voelen van energie en het krijgen van de tools om hun persoonlijke of hun of professionele doelen te bereiken. Ben je geinteresseerd of heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact op of klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de diverse mogelijkheden die Touch of Passion nog meer kan bieden.

 
Instagram
LinkedIn