Onze ToP Workshop
-Passie verandert alles-

Overweeg je een carrièreswitch of wil je jouw dromen achterna? De ToP Workshop biedt alles wat je nodig hebt en meer. Naast het leren van nieuwe (basis)vaardigheden is het volgen van een workshop ook gezellig en inspirerend.

Met Touch of Passion ontdek je meer over de energetische wereld en de wereld van jouw eigen creatie. Je ontdekt onvermoede creatieve talenten bij jezelf.

Meld je vandaag nog aan voor een workshop van Touch of Passion en haal meer uit jouw leven. Neem gerust een vriend of vriendin, je partner of een collega mee. Delen maakt de workshop nog leuker.

Bekijk hieronder de verschillende onderdelen van de workshop. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Tot het einde van dit jaar staan de workshops gepland op: 
– Zaterdag 6 augustus 2022
– Zaterdag 20 augustus 2022
– Zaterdag 17 september 2022
– Zaterdag 22 oktober 2022* 
(afwijkende datum: 4e zaterdag ipv 3e)
– Zaterdag 19 november 2022
– Zaterdag 17 december 2022

Wat kan je verwachten:

– maximaal aantal deelnemers is 4 personen
– incl. koffie/thee/water en benodigde materialen
– incl. geleide meditatie
– in huiselijke sfeer
– voldoende gratis parkeergelegenheid
– lift aanwezig
– jouw plekje is gereserveerd na betaling
– jouw creatie en een extra cadeautje om mee naar huis te nemen

Elke 3e zaterdag van de maand van 10:00 – ca. 17:00 uur
Kosten EUR 55,- p.p. bij aanmelding met vriend(in) EUR 99,-. Ook is er mogelijkheid voor een combi-pakket van 1 healing behandeling op afstand + 1 dag workshop a EUR 99,- p.p.

ToP onderdeel 1.
Ontdek jouw Passie voor Energie

Met dit onderdeel krijg je op een speelse manier toegang tot energetische energie. Voordat we aan de praktische oefeningen beginnen, krijg je uitleg over chakra’s en basisbeginselen van healing. We brengen de theorie in praktijk door bij elkaar energie te voelen. Pak deze kans als je nieuwsgierig bent naar energie en healing.

‘Passie voor Energie’ biedt jou de mogelijkheid om energie te voelen. Heb je altijd al interesse gehad in healing en wil je meer weten over energie en hoe dit werkt? In dit onderdeel van deze workshop combineren wij theorie en praktijk. Laat je verrassen!

ToP onderdeel 2.
FoCuS Feel | Cherish | Shine

Wil je het beste uit jezelf halen om een zo fijn mogelijk leven te leven? In dit onderdeel van de workshop leggen we precies daar de nadruk op. We hebben het over de kracht van je gedachten door middel van energie, het zien van magie, synchroniciteit en het leven met de engelen. Zonder “zweverig gedoe”.

Als jij hiervoor openstaat en leert dit toe te passen in jouw dagelijks leven zie je overal magie. Met passie kan jij jouw droomleven leven. Jij speelt de hoofdrol in dit onderdeel. Voelen, koesteren en stralen zijn hierbij de kernwoorden.

Geloof in jezelf en creëer jouw hemel op aarde.

ToP onderdeel 3.
Be Creative (and have fun!)

Wil jij meer uit jezelf halen en jouw – misschien nog onbekende – creatief denkende kant naar boven toveren? Met Be Creative wordt jouw creatie zichtbaar!

Terwijl je heerlijk vrij met papier en lijm aan de slag gaat, ontdek je vanzelf wat er ontstaat en waar je enthousiast van wordt. Al doende ontvouwt zich een begin van jouw nieuwe leven. Je hoeft even niet na te denken of te piekeren. Je laat alleen je dromen en gevoelens toe.

Verras jezelf met jouw creatie! Meld je aan met een groepje vrienden of vriendinnen en beleef een gezellig moment met elkaar tijdens deze 3-delige workshop!

© 2022 Touch of Passion | Een wereld van passie