WORKSHOP GEDACHTENKRACHT

Tijdelijk geen workshops, alleen chakra healing

                               *******

* Ontdek jouw Passie voor Energie
* FoCus Feel|Cherish|Shine
* Be Creative (and have fun)

Tijdens deze 3-delige workshop krijg jij een kijkje in de energetische wereld, je krijgt tools mee en je leert d.m.v. energie jouw gemoedstoestand te veranderen waardoor je jouw wensen, doelen en/of dromen makkelijker kan waarmaken. En je gaat jouw doel zichtbaar maken terwijl jij creatief bent. De workshop is informatief & interactief en ik durf te wedden dat het jouw leven gaat veranderen in positieve zin!

(1 dag)

MEDIUMSCHAP 'Opmerken van Energie'

Tijdelijk geen workshops, alleen chakra healing

                            ********

Ben jij helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend? Het komt zoals het komt, de energie gaat stromen, jij gaat praten en je zal verbaast zijn over de resultaten. Vraag je niets af, maar laat het gebeuren. Een ware ontdekkingstocht met de energie van een persoon, een foto, een voorwerp, of van een overleden dierbare en nog veel meer.

(6 avonden)

CHAKRA HEALING

Terwijl jij lekker in alle rust aan het ontspannen bent, reinig en vitaliseer ik jouw aura en de 7 hoofdchakra’s. Heb je ergens last van, meld dit dan bij het maken van de afspraak, dan geef ik dit extra aandacht. Mijn missie met healingen geven is jouw energie vrijer te kunnen laten stromen, alle ‘balast’ weg te nemen en jouw ook een fijn gevoel mee te geven. Ik werk met levensenergie Prana.

Uitsluitend op afstand en na het maken van een telefonische afspraak.

* Kinderen van 0-12 jaar ook mogelijk (via foto)

(ca. 45-60min)

Wil je meer weten,

neem dan contact met mij op 

Onze ToP Workshop
-Passie verandert alles-

Overweeg je een carrièreswitch of wil je jouw dromen achterna? De ToP Workshop biedt alles wat je nodig hebt en meer. Naast het leren van nieuwe (basis)vaardigheden is het volgen van een workshop ook gezellig en inspirerend.

Met Touch of Passion ontdek je meer over de energetische wereld en de wereld van jouw eigen creatie. Je ontdekt onvermoede creatieve talenten bij jezelf.

Meld je vandaag nog aan voor een workshop van Touch of Passion en haal meer uit jouw leven. Neem gerust een vriend of vriendin, je partner of een collega mee. Delen maakt de workshop nog leuker.

Bekijk hieronder de verschillende onderdelen van de workshop. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Tot het einde van dit jaar staan de workshops gepland op: 
– Zaterdag 6 augustus 2022
– Zaterdag 20 augustus 2022
– Zaterdag 17 september 2022
– Zaterdag 22 oktober 2022* 
(afwijkende datum: 4e zaterdag ipv 3e)
– Zaterdag 19 november 2022
– Zaterdag 17 december 2022

Wat kan je verwachten:

– maximaal aantal deelnemers is 4 personen
– incl. koffie/thee/water en benodigde materialen
– incl. geleide meditatie
– in huiselijke sfeer
– voldoende gratis parkeergelegenheid
– lift aanwezig
– jouw plekje is gereserveerd na betaling
– jouw creatie en een extra cadeautje om mee naar huis te nemen

Elke 3e zaterdag van de maand van 10:00 – ca. 17:00 uur
Kosten EUR 55,- p.p. bij aanmelding met vriend(in) EUR 99,-. Ook is er mogelijkheid voor een combi-pakket van 1 healing behandeling op afstand + 1 dag workshop a EUR 99,- p.p.

© 2024 Touch of Passion | Een wereld van passie