Over mij

"Blijf jezelf altijd verwonderen!"

In de zoektocht naar mijzelf zijn er vele aspecten op mijn pad gekomen, zo ben ik training in Gedachtenkracht en in Mediumschap gaan geven. Ook geef ik Chakra healingen. Alles heeft namelijk met energie te maken! 

Ik vind het werken met energie zo bijzonder en magisch, dat ik dit met mensen wil delen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe dat is en het ook leren toepassen om hun bewustzijn te verruimen en er hun voordeel mee kunnen doen op een positieve manier!

Als kind wilde ik de wereld verbeteren of helpen een mooiere plek te maken voor iedereen. Omdat dat als kind een zware ‘last’ op mijn schouders was, heb ik dat idee maar een beetje laten varen toen ik iets ouder werd. Vandaag de dag sta ik sterk in mijn schoenen en heb ik de beslissing genomen om mensen naar aan hoger level te willen tillen, zodat zij impact kunnen maken zodat zij kunnen groeien en bewuster worden van alles dat er is en zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en daar ook weer mensen mee kunnen helpen.

In het verleden heb ik jaren op kantoor gewerkt en een decennia lang in de makelaardij. Juist daar voelde ik de passie voor mensen, verbinding, het adviseren en daarbij hulp bieden aan hen die het nodig hadden, zeker met het nemen van zo’n belangrijke stap in hun leven als het kopen van een thuis. Mijn doel is dan ook dat jij enthousiast, blij en vol levensvreugde de deur uitloopt en tools van mij hebt gekregen om bewuster te zijn.
Dat is mijn zielsmissie, mijn passie. 

Liefs van Passie -xxx-

Wil je meer weten,

neem dan contact met mij op 

© 2024 Touch of Passion | Een wereld van passie