Over Touch of Passion

Blijf je verwonderen!

Mijn naam is Pascal en mijn doel is om mensen te motiveren en te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Naast mijn dagelijkse werk ben ik in mijn eigen zoektocht en ontdekkingsreis van tientallen jaren de meest bijzondere dingen tegengekomen. Paranormale ervaringen waren mij niet vreemd, maar er is nog veel meer. Ik heb kennisgemaakt met mensen die werken met energie, engelen en energetische verbindingen. Ik heb inwijdingsceremonies meegemaakt en zweethut-sessies ervaren. Ook heb ik me verdiept in pendelen, gedachtenkracht, meditatie, bomen knuffelen, totemdieren en nog veel meer.

Door al deze ervaringen op te doen en te doorleven ben ik blijven groeien. Deze groei is mijn grote drijfveer in het leven.

Ik wil mijn ervaringen met jou delen en daarom heb ik de waardevolle lessen die ik geleerd heb op een toegankelijke manier voor jou gebundeld. Zo wil ik jou stimuleren, inspireren en motiveren, zodat ook jij jouw leven zo aangenaam mogelijk kan maken en jij het leven leeft waar jij van droomt. Ik creëer een ontspannen sfeer in een rustige omgeving waar jij aan jouw ontdekkingsreis kan beginnen.

Neem het heft in eigen handen en volg jouw dromen. Ik hoop je binnenkort bij Touch of Passion te ontmoeten!​

​​Liefs van Passie -xxx- 

© 2022 Touch of Passion | Een wereld van passie