Healing
Healing

ToP Healing

Uitsluitend op afspraak en evt. op afstand

Ja, ik kies even een momentje voor mezelf

Covid-19 is voor mij de aanleiding geweest om mij ook te richten op healing op afstand. Het maakt hierbij niet uit of de ontvanger naast mij zit of aan de andere kant van de wereld. Ook op kilometers afstand is energetisch veel voelbaar en kan ik van alles in beweging zetten. Hoe mooi is het dat de ontvanger voelt met welk deel ik bezig ben door tintelingen op deze plek of een plotseling warm gevoel? Niet elke ontvanger van een healing merkt iets tijdens de behandeling. Ook als je niets voelt, doet de energie haar werk toch wel. Als jij jezelf ontvankelijk opstelt en de healing ontvangt, is dit al voldoende.

Een behandeling geeft je vaak een heel ontspannen gevoel en het is dan ook niet ongewoon dat je in slaapt valt tijdens de healing. Je hoeft je hier niet druk om te maken. Ook als je slaapt, worden jouw chakra’s gereinigd en met levensenergie gevitaliseerd, zodat jouw energie weer vrijer kan stromen.

Aandachtspunten voor de behandeling
Ik vraag je om voorafgaand aan de behandeling te douchen. Om te voorkomen dat levensenergie die je hebt opgedaan weer wegspoelt, raad ik het aan om tot 24 uur na de behandeling niet te douchen.

Ook voor kinderen
Kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen met toestemming van de ouder(s) ook een healing ontvangen. Doordat kinderen open staan voor alles om hen heen, kunnen zij last krijgen van prikkels en negatieve energie. Tijdens de behandeling staat het reinigen van aura en chakra’s centraal. Hierdoor slaapt je kind beter, voelt zich lekkerder en fitter en ook het concentratievermogen neemt toe. Voor deze healing gebruik ik een foto van jouw kind en hebben wij vooraf telefonisch contact. De healing van kinderen doe ik altijd op het moment dat ze slapen, omdat ze dan het meest ontvankelijk zijn. Gaat het goed met je kind, dan gaat het met jou ook meteen een stuk beter.

Afspraak
Je bent van harte uitgenodigd om telefonisch een afspraak met mij te maken. Ik ben te bereiken op 06-12 565 334.

Probeer nu voor slechts EUR 49,50. Een behandeling neemt ca. 45 minuten in beslag. En wil je jezelf helemaal een cadeautje geven, een combinatie van een healing + workshop kost nu slechts EUR 99,- p.p.

ToP HEALING (individueel en op afstand)

EUR 49,50 per behandeling (ca. 45 min)
Elke volgende behandeling(en) krijg jij korting, bel mij gerust voor vrijblijvende informatie.

* Kindertarief 0-12 jaar EUR 39,95 per behandeling
(vanaf een foto)

Lees meer over Pranic Healing op www.passie4energie.nl

© 2022 Touch of Passion | Een wereld van passie