Ja, ik kies even een momentje voor mezelf!

Covid-19 is voor mij zeker de aanleiding geweest om alleen nog healing op afstand te doen. Het maakt namelijk niet uit of de ontvanger naast mij zit of zich aan de andere kant van de wereld begeeft. Ook op kilometers afstand is energetisch veel voelbaar en kan ik van alles in beweging zetten.

Hoe mooi is het dat de ontvanger voelt met welk deel ik bezig ben door tintelingen op deze plek of een plotseling warm gevoel? Niet elke ontvanger van een healing merkt iets tijdens de behandeling. Ook als je niets voelt, doet de energie haar werk toch wel. Als jij jezelf ontvankelijk opstelt en de healing ontvangt, is dit al voldoende.

Een behandeling geeft je vaak een heel ontspannen gevoel en het is dan ook niet ongewoon dat je in slaapt valt tijdens de healing. Je hoeft je hier niet druk om te maken. Ook als je slaapt, worden jouw chakra’s gereinigd en met levensenergie gevitaliseerd, zodat jouw energie weer vrijer kan stromen.

Aandachtspunten voor de behandeling
Ik vraag je om voorafgaand aan de behandeling te douchen. Om te voorkomen dat levensenergie die je hebt opgedaan weer wegspoelt, raad ik het aan om tot 24 uur na de behandeling niet te douchen.

Ook voor kinderen
Kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen met toestemming van de ouder(s) ook een healing ontvangen. Doordat kinderen open staan voor alles om hen heen, kunnen zij last krijgen van prikkels en negatieve energie. Tijdens de behandeling staat het reinigen van aura en chakra’s centraal. Hierdoor slaapt je kind beter, voelt zich lekkerder en fitter en ook het concentratievermogen neemt toe. Voor deze healing gebruik ik een foto van jouw kind en hebben wij vooraf telefonisch contact. De healing van kinderen doe ik altijd op het moment dat ze slapen, omdat ze dan het meest ontvankelijk zijn. Gaat het goed met je kind, dan gaat het met jou ook meteen een stuk beter.

Afspraak
Je wordt van harte uitgenodigd om telefonisch een afspraak met mij te maken.

 

Wil je nog meer weten over Pranic Healing, kijk dan op www.passie4energie.nl

 

*Wil je jezelf echt een cadeautje geven, boek dan een healing + Workshop Gedachtenkracht, nu slechts EUR 99,- p.p. (ipv EUR 104,50)

ToP HEALING (individueel en op afstand)

EUR 49,50 per behandeling (ca. 45 min)
Elke volgende behandeling(en) krijg jij korting, bel mij gerust voor vrijblijvende informatie.

* Kindertarief 0-12 jaar EUR 39,95 per behandeling
(vanaf een foto)

Klik
hier voor alle tarieven

Wil je meer weten,

neem dan contact met mij op 

© 2024 Touch of Passion | Een wereld van passie