ERVARINGEN
Workshop Gedachtenkracht

ERVARINGEN
Workshop Gedachtenkracht

Carla uit Uithoorn:
Deze workshop Gedachtenkracht is een passievolle beleving. Inspirerend en ongedwongen.

Nikki uit Amstelveen:
Een liefdevolle ervaring vol nieuwe inzichten. Dat ook ik in staat was de energie van een ander te voelen!

Anabela uit Zuidoostbeemster:
Ik vond het een hele fijne, bijzondere workshop, waarbij ik een duwtje in mijn rug kreeg om meer tot mijzelf te komen en liever voor mijzelf te zijn. Het was een energievolle, diverse en leerzame dag, vol afwisseling waardoor de dag voorbij vloog!

CHAKRA HEALING

Sandra uit Amsterdam:

Ik heb Pascal gevraagd de chakra’s van mijn kindjes te reinigen. Onze dochter van 1 had al een paar maanden echt moeite met slapen. Niet willen inslapen, vaak worden ’s nachts of uren wakker blijven ’s nachts. Sinds Pascal haar behandeld heeft slaapt ze als een roosje. Wonderbaarlijk en heel fijn! 

Astrid uit Amsterdam:

Ik vond het een belevenis om een healing van je te ontvangen. Ik denk dat je het heel erg goed gedaan hebt. Het klopt precies. Hier kan je zeker veel mensen blij mee maken! 

Odette & Berend uit Bennebroek:
Wauw wat mooi, de pijn zat idd in mijn linker oor 🙂 voelde het ook toen je bezig was, alsof je het er uit trok, heel erg bedankt voor jouw warme ontvangst, we hebben genoten van de aandacht, liefde en warmte.

Davey uit Oudenbosch (11):
Deze jongen was onder de indruk van de reading, welke hij achteraf op papier heeft gekregen. “Ik vond het zo mooi en wil het graag in een hoes of fotolijst bewaren”, hij is mij nu al dankbaar en gaf aan er nog vaak op terug te kijken.

Wil je meer weten,

neem dan contact met mij op 

Onze ToP Workshop
-Passie verandert alles-

Overweeg je een carrièreswitch of wil je jouw dromen achterna? De ToP Workshop biedt alles wat je nodig hebt en meer. Naast het leren van nieuwe (basis)vaardigheden is het volgen van een workshop ook gezellig en inspirerend.

Met Touch of Passion ontdek je meer over de energetische wereld en de wereld van jouw eigen creatie. Je ontdekt onvermoede creatieve talenten bij jezelf.

Meld je vandaag nog aan voor een workshop van Touch of Passion en haal meer uit jouw leven. Neem gerust een vriend of vriendin, je partner of een collega mee. Delen maakt de workshop nog leuker.

Bekijk hieronder de verschillende onderdelen van de workshop. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Tot het einde van dit jaar staan de workshops gepland op: 
– Zaterdag 6 augustus 2022
– Zaterdag 20 augustus 2022
– Zaterdag 17 september 2022
– Zaterdag 22 oktober 2022* 
(afwijkende datum: 4e zaterdag ipv 3e)
– Zaterdag 19 november 2022
– Zaterdag 17 december 2022

Wat kan je verwachten:

– maximaal aantal deelnemers is 4 personen
– incl. koffie/thee/water en benodigde materialen
– incl. geleide meditatie
– in huiselijke sfeer
– voldoende gratis parkeergelegenheid
– lift aanwezig
– jouw plekje is gereserveerd na betaling
– jouw creatie en een extra cadeautje om mee naar huis te nemen

Elke 3e zaterdag van de maand van 10:00 – ca. 17:00 uur
Kosten EUR 55,- p.p. bij aanmelding met vriend(in) EUR 99,-. Ook is er mogelijkheid voor een combi-pakket van 1 healing behandeling op afstand + 1 dag workshop a EUR 99,- p.p.

© 2023 Touch of Passion | Een wereld van passie